Κουρλαμπάς Χρ. Θεόδωρος ΕΠΕ

Εταιρεια

Η εταιρεία Κουρλαμπάς Θεόδωρος λειτουργεί 31 χρόνια με τον εξοπλισμό μηχανημάτων αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής-ζυμαρικών-ξενοδοχείων-catering.  Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1981 με έδρα την οδό Κύπρου 71 στο Περιστέρι, από τον Κουρλαμπά Θεόδωρο που είναι και σημερινός ιδιοκτήτης μαζί με τα παιδιά του.

Το έτος 1995 μεταστεγάστηκε στο ιδιόκτητο τριώροφο κτίριο 900τ.μ στη διεύθυνση Λαγόρα 6 στο Περιστέρι, που είναι και η έδρα της εταιρείας. Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί η κατασκευή των μηχανημάτων και στον 1ο και 2ο όροφο η έκθεση της εταιρείας. Στην Λαγόρα 1 λειτουργεί αποθηκευτικός χώρος 600 τ.μ.

Ιστορική διαδρομή

Ο Κος Κουρλαμπάς Θεόδωρος ασχολήθηκε ως εργαζόμενος για 6 χρόνια στον εξοπλισμό μηχανήματων αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και συγχρόνως αποφοίτησε από τη Σχολή Εργοδηγών Μηχανολόγων. Τα πρώτα χρόνια περιορίστηκε στο σέρβις των μηχανημάτων.

Τέσσερα χρόνια μετά, έχοντας άδεια από το υπουργείο Βιομηχανίας για μελέτη και κατασκευή μηχανημάτων αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, κατασκεύασε τα πρώτα μηχανήματα, όπως τη μηχανή παραγωγής τάρτας και την γεμιστική μηχανή για σου-εκλέρ-κρουασάν τις οποίες  και πατεντάρισε.

Η εταιρεία ασχολείται με τον εξοπλισμό και την παραγωγή μηχανημάτων αρτοποιείων – ζαχαροπλαστείων – ξενοδοχείων – εστιατορίων. Το 1990 ξεκίνησε τις πρώτες εισαγωγές σε μηχανήματα, τα οποία δεν κατασκεύαζε.

Οι πωλήσεις απευθύνονται πλέον σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χάρη στην πολυετή πείρα της, τη συνεχή έρευνα σε τομείς κατασκευής και τεχνολογίας και την συνεργασία της με τους οίκους του εξωτερικού, έχει καταφέρει να συνδυάσει την ποιότητα με το χαμηλό κόστος.