Κουρλαμπάς Χρ. Θεόδωρος ΕΠΕ

Προϊοντα / Μηχανηματα ζαχαροπλαστικης / Κοπτικα-Κουτερ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Παραγωγή / κύκλο: 180-2600 gr
Χωρητικότητα κάδου: 3,6 lt
Περιεκτικότητα σε υγρό: 3,5 lt
Ισχύς: 2,9 kw
Διαστάσεις: 34Χ39Χ42 cm
Βάρος: 22 kg

ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΤΗΣ και ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

mod. BLUE CHEF

Το BLUE CHEF είναι ολοκληρωμένο σύστημα ομογενοποίησης και ετοιμασίας κρέμας σάλτσας κ.ά σε θερμοκρασία έως 100 C και σε χρόνο έως 6 λεπτά από την εισαγωγή των υλικών έως το έτοιμο προϊόν.  Ιδανικό για ζαχαροπλαστεία, τζελατέριες, εστιατόρια και όπου απαιτείται γρήγορη ετοιμασία κρεμοειδών προϊόντων.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • μεταβλητή ταχύτητα από 70-3000 κύκλους/λεπτό
  • 4 προγραμματισμοί (θερμοκρασίας-χρόνου-ταχύτητας-παλμών)
  • παλμικός έλεγχος για πολτοποίηση
  • δυνατότητα προγραμματισμού με διακοπές λειτουργίας για ειδικά προϊόντα
  • δυνατότητα λειτουργίας χωρίς θέρμανση (μόνο ως κούτερ)
  • διάδοση της θερμότητας με υδρατμούς για απόλυτα ομοιόμορφη θερμοκρασία στον κάδο
  • οδοντωτά και λεία μαχαίρια
  • μαχαίρια ζυμώματος
  • κάδος 3,6 λίτρων
  • περιστροφική σπάτουλα για καθαρισμό του κάδου και του καπακιού
————————————————————————————————————————————————————-

ΚΟΥΤΕΡ PRATIC

Κούτερ εισαγωγής κατάλληλο για κάθε εργαστήριο που χρειάζεται πολτοποίηση, ανάμειξη, λιώσιμο, τεμαχισμό, ομογενοποίηση κ.ά με την μεγαλύτερη ασφάλεια

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Κάδος σε απόσταση από το μοτέρ για να αποφεύγεται η θέρμανση των προϊόντων
  • Ρυθμιζόμενη ταχύτητα από 900 έως 2000 στροφές/λεπτό με 9 διαφορετικές θέσεις
  • Ηλεκτρονικός πίνακας χαμηλής τάσης, φρένο στο μοτέρ και διακόπτης ασαλείας στο καπάκι
  • κορμός και κάδος ανοξείδωτος
  • καπάκι από μη τοξικό πλαστικό
  • επίπεδο θορύβου λιγότερο από 70 db

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μοντέλο           Διαστάσεις κάδου (cm)     Ισχύς(w)              Τάση                        Διαστάσεις(cm)  Βάρος(kg)

Pratic L3                18×11 (ύψος)                 480           230v/50Hz/1phase           35x24x31               11
Pratic L5                24×12 (ύψος)                 960           230v/50Hz/1phase           41x31x34               18
Pratic L8                24×18 (ύψος)                 960           230v/50Hz/1phase           41x30x40               19

—————————————————————————————————————————————————-

ΚΟΥΤΕΡ ΣΕΙΡΑ Τ

Κούτερ Ιταλίας, ιδαναικό για εργαστήρια τροφών και επιχειρήσεις κέτερινγκ.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής κατεργασίας τροφίμων.

Η κατασκευή τους χάρη στην υψηλότερη υπάρχουσα τεχνολογία, εξασφαλίζει άριστη απόδοση σε πραγματικά ασυναγώνιστους χρόνους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μοντέλο   Χωρ/τα κάδου    Στροφές/λεπτό    Κατανάλωση          Ισχύς          Διαστάσεις              Βάρος

Τ10               11,5 lt                 1400/2800            4,5 kw               5,5Hp         50x41x54cm          55 kg
Τ15                15 lt                   1400/2800            4,5 kw               5,5Hp         50x41x55cm          58 kg

———————————————————————————————————————————————————

ΚΟΥΤΕΡ ΣΕΙΡΑ PROFESSIONAL

Επιδαπέδια ανοξείδωτα κάθετα κούτερ εισαγωγής Ιταλίας ιδανικά για μεσαία μεγάλα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, γαστρονομίας κ.ά.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • ανοξείδωτος σκελετός και ανατρεπόμενος κάδος
  • διακόπτης έκτακτης ανάγκης και διακόπτης προσωρινής διακοπής
  • τριφασικό μοτέρ με θερμική προστασία και σύστημα προστασίας διαρροής
  • καπάκι αλουμινίου
  • CE πιστοποίηση
  • συνοδεύτεται με μαλακό μαχαίρι

Προαιρετικά

  • επιλογέας ταχύτητας: επιλέγει την εναλλαγή της τρέχουσας ταχύτητας από 0 έως 3000 στροφές/λεπτό για χαμηλότερη κατανάλωση
  • σύστημα αναρρόφησης: ιδιαίτερα εξυπηρετικό για όλα τα κρεμώδη προϊόντα. Αποφεύγεται η οξείδωση των προϊόντων και κατά συνέπεια επιτυγχάνεται προϊόν απουσία βακτηρίων
  • ξύστρα καπακιού: (χειροκίνητη ή αυτόματη) μαζεύει τα υπολείμματα προϊόντος από τα πλαϊνά του κάδου
  • αντλία μεταφοράς: μεταφέρει τα υλικά (υγρά, κρεμώδη ή και αλεύρι) από και προς το κούτερ
  • ρόδες: διατίθεται με 4 ρόδες (2 με φρένο) για την εύκολη μεταφορά εντός εργαστηρίου
  • οδοντωτά μαχαίρια
  • επένδυση καδου: που επιτρέπει το πέρασμα του ατμού  και το πέρασμα νερού βρύσης ή από ψύκτη για γρήγορη ψύξη
——————————————————————

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μοντέλο   Χωρ/τα κάδου    Στροφές/λεπτό    Κατανάλωση       Ισχύς                Διαστάσεις              Βάρος

P2503N            25 lt              1500/3000           5,5 kw               7,5Hp         100x65x114 cm          100 kg
P4003N            40 lt              1500/3000           8,8 kw               11,5Hp       105x65x125 cm          145 kg
P7003N            70 lt              1400/2800            18 kw               24Hp          120x85x135 cm          245 kg