ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Παραγωγή / κύκλο: 180-2600 gr
Χωρητικότητα κάδου: 3,6 lt
Περιεκτικότητα σε υγρό: 3,5 lt
Ισχύς: 2,9 kw
Διαστάσεις: 34Χ39Χ42 cm
Βάρος: 22 kg |
ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΤΗΣ και ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
mod. BLUE CHEF
Το BLUE CHEF είναι ολοκληρωμένο σύστημα ομογενοποίησης και ετοιμασίας κρέμας σάλτσας κ.ά σε θερμοκρασία έως 100 C και σε χρόνο έως 6 λεπτά από την εισαγωγή των υλικών έως το έτοιμο προϊόν. Ιδανικό για ζαχαροπλαστεία, τζελατέριες, εστιατόρια και όπου απαιτείται γρήγορη ετοιμασία κρεμοειδών προϊόντων.
Κύρια Χαρακτηριστικά
- μεταβλητή ταχύτητα από 70-3000 κύκλους/λεπτό
- 4 προγραμματισμοί (θερμοκρασίας-χρόνου-ταχύτητας-παλμών)
- παλμικός έλεγχος για πολτοποίηση
- δυνατότητα προγραμματισμού με διακοπές λειτουργίας για ειδικά προϊόντα
- δυνατότητα λειτουργίας χωρίς θέρμανση (μόνο ως κούτερ)
- διάδοση της θερμότητας με υδρατμούς για απόλυτα ομοιόμορφη θερμοκρασία στον κάδο
- οδοντωτά και λεία μαχαίρια
- μαχαίρια ζυμώματος
- κάδος 3,6 λίτρων
- περιστροφική σπάτουλα για καθαρισμό του κάδου και του καπακιού
|
————————————————————————————————————————————————————- |
 |
ΚΟΥΤΕΡ PRATIC
Κούτερ εισαγωγής κατάλληλο για κάθε εργαστήριο που χρειάζεται πολτοποίηση, ανάμειξη, λιώσιμο, τεμαχισμό, ομογενοποίηση κ.ά με την μεγαλύτερη ασφάλεια
Κύρια Χαρακτηριστικά
- Κάδος σε απόσταση από το μοτέρ για να αποφεύγεται η θέρμανση των προϊόντων
- Ρυθμιζόμενη ταχύτητα από 900 έως 2000 στροφές/λεπτό με 9 διαφορετικές θέσεις
- Ηλεκτρονικός πίνακας χαμηλής τάσης, φρένο στο μοτέρ και διακόπτης ασαλείας στο καπάκι
- κορμός και κάδος ανοξείδωτος
- καπάκι από μη τοξικό πλαστικό
- επίπεδο θορύβου λιγότερο από 70 db
|
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μοντέλο Διαστάσεις κάδου (cm) Ισχύς(w) Τάση Διαστάσεις(cm) Βάρος(kg)
Pratic L3 18×11 (ύψος) 480 230v/50Hz/1phase 35x24x31 11
Pratic L5 24×12 (ύψος) 960 230v/50Hz/1phase 41x31x34 18
Pratic L8 24×18 (ύψος) 960 230v/50Hz/1phase 41x30x40 19
—————————————————————————————————————————————————-
 |
ΚΟΥΤΕΡ ΣΕΙΡΑ Τ
Κούτερ Ιταλίας, ιδαναικό για εργαστήρια τροφών και επιχειρήσεις κέτερινγκ.
Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής κατεργασίας τροφίμων.
Η κατασκευή τους χάρη στην υψηλότερη υπάρχουσα τεχνολογία, εξασφαλίζει άριστη απόδοση σε πραγματικά ασυναγώνιστους χρόνους. |
 |
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μοντέλο Χωρ/τα κάδου Στροφές/λεπτό Κατανάλωση Ισχύς Διαστάσεις Βάρος
Τ10 11,5 lt 1400/2800 4,5 kw 5,5Hp 50x41x54cm 55 kg
Τ15 15 lt 1400/2800 4,5 kw 5,5Hp 50x41x55cm 58 kg
———————————————————————————————————————————————————
 |
ΚΟΥΤΕΡ ΣΕΙΡΑ PROFESSIONAL
Επιδαπέδια ανοξείδωτα κάθετα κούτερ εισαγωγής Ιταλίας ιδανικά για μεσαία μεγάλα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, γαστρονομίας κ.ά.
Κύρια χαρακτηριστικά
- ανοξείδωτος σκελετός και ανατρεπόμενος κάδος
- διακόπτης έκτακτης ανάγκης και διακόπτης προσωρινής διακοπής
- τριφασικό μοτέρ με θερμική προστασία και σύστημα προστασίας διαρροής
- καπάκι αλουμινίου
- CE πιστοποίηση
- συνοδεύτεται με μαλακό μαχαίρι
Προαιρετικά
- επιλογέας ταχύτητας: επιλέγει την εναλλαγή της τρέχουσας ταχύτητας από 0 έως 3000 στροφές/λεπτό για χαμηλότερη κατανάλωση
- σύστημα αναρρόφησης: ιδιαίτερα εξυπηρετικό για όλα τα κρεμώδη προϊόντα. Αποφεύγεται η οξείδωση των προϊόντων και κατά συνέπεια επιτυγχάνεται προϊόν απουσία βακτηρίων
- ξύστρα καπακιού: (χειροκίνητη ή αυτόματη) μαζεύει τα υπολείμματα προϊόντος από τα πλαϊνά του κάδου
- αντλία μεταφοράς: μεταφέρει τα υλικά (υγρά, κρεμώδη ή και αλεύρι) από και προς το κούτερ
- ρόδες: διατίθεται με 4 ρόδες (2 με φρένο) για την εύκολη μεταφορά εντός εργαστηρίου
- οδοντωτά μαχαίρια
- επένδυση καδου: που επιτρέπει το πέρασμα του ατμού και το πέρασμα νερού βρύσης ή από ψύκτη για γρήγορη ψύξη
|
|
—————————————————————— |
 |
 |
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μοντέλο Χωρ/τα κάδου Στροφές/λεπτό Κατανάλωση Ισχύς Διαστάσεις Βάρος
P2503N 25 lt 1500/3000 5,5 kw 7,5Hp 100x65x114 cm 100 kg
P4003N 40 lt 1500/3000 8,8 kw 11,5Hp 105x65x125 cm 145 kg
P7003N 70 lt 1400/2800 18 kw 24Hp 120x85x135 cm 245 kg