Ο μικρότερος επαγγελματικός στρωτήρας κατάλληλος για μικρά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και παγωτού καθώς επίσης και για μικρά ξενοδοχεία. Εύκολος στη χρήση του, λιώνει και στρώνει οποιοδήποτε είδος σοκολάτας. Το άμεσο στρώσιμο της σοκολάτας στον κάδο επιτρέπει στον χρήστη να έχει τέλεια ομογενοποιημένη και ρευστή σοκολάτα για προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ανοξείδωτος κάδος και αναδευτήρας
Θερμαινόμενος κάδος με θερμοστάτη
Παραγωγή 15 kg / h
Εξερχόμενος αναδευτήρας και σωλήνας για εύκολο καθάρισμα και αλλαγή του χρώματος της σοκολάτας
Ευκολόχρηστος και λειτουργικός πίνακας ελέγχου με CE
Αερόψυκτο σύστημα ψύξης με αντλία
Έλεγχος της θερμοκρασίας με θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας
Στρωτήρας σοκολάτας Ιταλίας για εργαστήρια μικρής παραγωγής. Ο στρωτήρας είναι εύκολος στην λειτουργία του και κατάλληλος για λιώσιμο και στρώσιμο οποιουδήποτε είδους σοκολάτας. Το σύστημα ανάδευσης εγγυάται ρευστή σοκολάτα με τέλεια ομογενοποίηση των κρυστάλλων, κατάλληλη για υψηλής ποιότητας προϊόν. Ο αναδευτήρας εξέρχεται έτσι ώστε να είναι εύκολη η αλλαγή της σοκολάτας στον κάδο.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Σκελετός και εξωτερικά πάνελ από ανοξείδωτο 304
Κάδος σοκολάτας με σκελετό και αναδευτήρα από ανοξείδωτο ατσάλι
Χωρητικότητα κάδου 7 kg
Σωλήνας σοκολάτας από ανοξείδωτο 304
Εξερχόμενος αναδευτήρας για καθαρισμό και αλλαγή της σοκολάτας
Διπλό κύκλωμα θέρμανσης για ξεχωριστό έλεγχο του κάδου και του σωλήνα της σοκολάτας
Σωλήνες μεταφοράς σοκολάτας από ανοξείδωτο 304
Αντίθετη ροή για το άδειασμα της σοκολάτας
Πίνακας ελέγχου ευκολόχρηστος και λειτουργικός με CE
Σύστημα ψύξης με αντλία
Θερμοστάτης υψηλής ακρίβειας για τον έλεγχο της θερμοκρασίας
Μικρή μηχανή στρωσίματος κατάλληλη για μικρά-μεσαία εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Η ARUBA Τ10 είναι εύκολη στην χρήση της και κατάλληλη για το στρώσιμο όλων των ειδών της σοκολάτας. Το σύστημα ανάδευσης εγγυάται ρευστή σοκολάτα με τέλεια ομογενοποίηση των κρυστάλλων, κατάλληλη για υψηλής ποιότητας προϊόν. Η δυνατότητα εξαγωγής του αναδευτήρα και η αντίστροφη ροή της σοκολάτας κάνουν εύκολη την αλλαγή της σοκολάτας στον κάδο.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Σκελετός και εξωτερικά πάνελ εξ” ολοκλήρου από ανοξείδωτο 304
Σωλήνες μεταφοράς σοκολάτας από ανοξείδωτο 304
Κάδος σοκολάτας θερμαινόμενος και εφοδιασμένος με θερμοστάτη. Κάδος και αναδευτήρας κατασκευασμένος από ανοξείδωτο 304.
Χωρητικότητα 12 kg
Σωλήνας στρωσίματος από ανοξείδωτο 304
Εξερχόμενος αναδευτήρας για εύκολη αλλαγή της σοκολάτας στον κάδο και εύκολο καθαρισμό
Διπλό κύκλωμα θέρμανσης που ελέγχει ξεχωριστά την θερμοκρασία του σωλήνα και του κάδου
Αντίστροφη ροή για το άδειασμα του κάδου
Έλεγχος της θερμοκρασίας με θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας
Αερόψυκτη μονάδα ψύξης με αντλία
Χρονοδιακόπτης για τον έλεγχο της δόσης με πεντάλ
Δονούμενο τραπέζι θερμαινόμενο και με θερμοστάτη, κατάλληλο για παραγωγή πραλίνας
Πίνακας ελέγχου με CE, εύκολος στην ανάγνωση και τη χρήση του
Ισχύς 2,2 kw, 220v / 380 50HZ
Διαστάσεις: 45 (+88 με δονούμενο τραπέζι) x72x133 cm
Στρωτήρας επικαλυπτική Ιταλίας mod. GUARANDA T20 κατάλληλη για είδη ζαχαροπλαστικής Εύκολη στη χρήση της, στρώνει όλων των ειδών τις σοκολάτες. Το συνεχές στρώσιμο στον κάδο δίνει κάθε στιγμή ρευστή και πλήρως ομογενοποιημένη σοκολάτα. Η εξαγωγή του αναδευτήρα και η αντίθετη ροή της σοκολάτας διευκολύνει την αλλαγή της σοκολάτας στον κάδο. Με απλές και γρήγορες κινήσεις το τραπέζι δόνησης μπορεί να αντικατασταθεί με πλέγμα δόνησης με ρυθμιστή ταχύτητας. Χρησιμοποιώντας φυσητήρα και το πλέγμα δόνησης είναι δυνατή η επικάλυψη των προϊόντων με διαφορετικό πάχος σοκολάτας ανάλογα με τις ανάγκες. Με την προσθήκη ενός εξαρτήματος, τα προϊόντα μπορούν να καλυφθούν ολοκληρωτικά, μερικώς ή μόνο στο κάτω μέρος.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Σκελετός και εξωτερικά πάνελ εξ” ολοκλήρου από ανοξείδωτο 304
Σωλήνες μεταφοράς σοκολάτας από ανοξείδωτο 304
Κάδος σοκολάτας θερμαινόμενος και εφοδιασμένος με θερμοστάτη. Κάδος και αναδευτήρας κατασκευασμένος από ανοξείδωτο 304.
Χωρητικότητα 22 kg
Σωλήνας στρωσίματος από ανοξείδωτο 304
Εξερχόμενος αναδευτήρας για εύκολη αλλαγή της σοκολάτας στον κάδο και εύκολο καθαρισμό
Διπλό κύκλωμα θέρμανσης που ελέγχει ξεχωριστά την θερμοκρασία του σωλήνα και του κάδου
Αντίστροφη ροή για το άδειασμα του κάδου
Έλεγχος της θερμοκρασίας με θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας
Αερόψυκτη μονάδα ψύξης με αντλία
Χρονοδιακόπτης για τον έλεγχο της δόσης με πεντάλ
Δονούμενο τραπέζι θερμαινόμενο και με θερμοστάτη, κατάλληλο για παραγωγή πραλίνας
Πίνακας ελέγχου με CE, εύκολος στην ανάγνωση και τη χρήση του
Ισχύς 3,2 kw, 220v / 380 50HZ
Διαστάσεις: 56 (+88 με δονούμενο τραπέζι) x77x133 cm
Στρωτήρας επικαλυπτική Ιταλίας mod. OCCUMARE T35 κατάλληλη για μεσαία ή μεγάλα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Εύκολη στη χρήση της, στρώνει όλων των ειδών τις σοκολάτες. Το συνεχές στρώσιμο στον κάδο δίνει κάθε στιγμή ρευστή και πλήρως ομογενοποιημένη σοκολάτα. Η εξαγωγή του αναδευτήρα και η αντίθετη ροή της σοκολάτας διευκολύνει την αλλαγή της σοκολάτας στον κάδο. Με απλές και γρήγορες κινήσεις το τραπέζι δόνησης μπορεί να αντικατασταθεί με πλέγμα δόνησης με ρυθμιστή ταχύτητας. Χρησιμοποιώντας φυσητήρα και το πλέγμα δόνησης είναι δυνατή η επικάλυψη των προϊόντων με διαφορετικό πάχος σοκολάτας ανάλογα με τις ανάγκες. Με την προσθήκη ενός εξαρτήματος, τα προϊόντα μπορούν να καλυφθούν ολοκληρωτικά, μερικώς ή μόνο στο κάτω μέρος.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Σκελετός και εξωτερικά πάνελ εξ” ολοκλήρου από ανοξείδωτο 304
Σωλήνες μεταφοράς σοκολάτας από ανοξείδωτο 304
Κάδος σοκολάτας θερμαινόμενος και εφοδιασμένος με θερμοστάτη. Κάδος και αναδευτήρας κατασκευασμένος από ανοξείδωτο 304.
Χωρητικότητα 40 kg
Σωλήνας στρωσίματος από ανοξείδωτο 304
Εξερχόμενος αναδευτήρας για εύκολη αλλαγή της σοκολάτας στον κάδο και εύκολο καθαρισμό
Διπλό κύκλωμα θέρμανσης που ελέγχει ξεχωριστά την θερμοκρασία του σωλήνα και του κάδου
Αντίστροφη ροή για το άδειασμα του κάδου
Έλεγχος της θερμοκρασίας με θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας
Αερόψυκτη μονάδα ψύξης με αντλία
Χρονοδιακόπτης για τον έλεγχο της δόσης με πεντάλ
Δονούμενο τραπέζι θερμαινόμενο και με θερμοστάτη, κατάλληλο για παραγωγή πραλίνας
Πίνακας ελέγχου με CE, εύκολος στην ανάγνωση και τη χρήση του